Back to All Events

Allen & Heath-demodagar, Benum


  • Brewhouse 24 Åvägen Västra Götalands län, 412 51 Sweden (map)

Produktspecialisterna Johan Eriksson och Oscar Söderlund besöker Brewhouse i Göteborg för frukostmöte och personliga besök.

FRÅN BENUM

Allen & Heath är en ledande designer och tillverkare av professionella mixerbord för liveproduktion, installation, broadcast och olika typer av studior. Skaran av nöjda användare växer snabbt i Sverige liksom globalt. Nu har DU chansen att bekanta dig ordentligt med Allen & Heaths mixerbord och system – dLive samt SQ.

Benums Allen & Heath produktspecialister Johan Eriksson och Oscar Söderlund visar, berättar och svarar på dina frågor och funderingar.

Tisdag, 9 oktober – morgon/förmiddag

Tid: 08:30 – 11:00 (OBS! Frukost uppdukad från 08:30. Demostart 09:00.
Plats: Brewhouse, Åvägen 24. Parkering: Valhalla/Focus-varuhuset.

Vi startar upp med frukostmöte och en övergripande genomgång av vad Allen & Heath har att erbjuda när det gäller de två största modellerna av mixerbord – A&H dLive samt A&H SQ. Missa inte!

Tisdag, 9 oktober – eftermiddag

Ta tillfället att boka upp en av våra produktspecialister för ett personligt besök på plats hos dig på ditt företag, arbetsplats, på teatern, etcetera! Vi visar upp både dLive- och SQ-serien samt tillbehör på plats hos dig och dina kollegor. Du kan boka in en A&H-produktspecialist under ett demopass på två timmar.

Onsdag, 10 oktober – förmiddag/eftermiddag

Boka in en A&H-produktspecialist för en personlig demo hos dig. Vi avsätter max 2 timmar för varje demo och besök.

Klicka här för att komma till eventsidan, där du kan registrera dig och boka demopass.

Earlier Event: September 25
Teknikevent, Special-Elektronik
Later Event: October 9
Smaart-workshop, Benum