Back to All Events

PhotoMarket


  • Fotografiska Stadsgårdshamnen 22 Stockholm Sweden (map)

Den 9-11 november i år bjuds det på kameror, teknik och inspiration, rapporterar Kamera&Bild och Fotosidan. 

Den 9-11 november ställer Fotografiskas VD Per Broman och projektledaren Peter Elmqvist till kamerafest i Stockholm, berättar Kamera&Bild och Fotosidan. Under dessa tre dagar, på mässan namngiven PhotoMarket, kommer man blanda "kameror, teknik och inspiration" och ha utställningar på 6 000 kvadratmeter. 

– Kameran är fotografens bästa vän och Fotografiskas PhotoMarket platsen där professionella och mer avancerade fotografer kan träffas för att inspireras, utbyta erfarenheter, utvecklas och givetvis kunna skaffa sig ny utrustning. Dessa möten kommer även att inspirera entusiaster och nybörjare till att vilja fotografera mera, säger Peter Elmqvist till sajterna.

Läs vidare på Fotosidan och Kamera&Bild

Earlier Event: November 8
Prolyte Campus, Bellalite Göteborg
Later Event: November 26
Streamingdagar, Scandinavian Photo