Back to All Events

Monitor Roadshow Finland 2018


  • Monitor Roadshow Finland 2018 Jyväskylä, Tammerfors, Åbo & Helsingfors Finland (map)

Den 3, 4, 5 och 6 september ger sig Monitor Roadshow ut på sin sin första turné i Finland. Med på resan till Jyväskylä, Tammerfors, Åbo och Helsingfors åker flera av de största tillverkarna och distributörerna av professionell utrustning och tjänster inom ljud, ljus, bild, media- och AV-teknik. I den här artikeln kan du ta del av nyttig information innan roadshowen går av stapeln.

Efter snart tre framgångsrika år med genomförda turnéer i Sverige och Norge tas Monitor Roadshows mässkoncept över Östersjön till grannarna i öst. Under fyra dagar kommer turnéekipaget färdas från Jyväskylä, ned till huvudstaden Helsingfors. På vägen stannar man också till vid mässanläggningar i de sydliga städerna Tammerfors och Åbo.

Hack i häl med turnébussen rullar tonvis med utrustning av senaste sort, representerad av de största tillverkarna och distributörerna. I kategorierna ljud, ljus, bild, media- och AV-teknik kommer man som besökare kunna skåda allt från de senaste mikrofonerna, till purfärska kameror och högkvalitativ scendekor. Dessutom ges här ypperliga möjligheter att inte enbart knyta kontakter med företag, utan även med branschkollegor och yrkesverksamma inom andra områden.

39760435_667892533565955_5317005393157685248_o.jpg

Med oss under denna upplaga är inga mindre än Adam Hall Group, Audico, Bright Group, Broadcast Solutions, Cablefree LED, Electro Waves, F Pro Esitystekniikka, Focus Nordic, German Light Products, Kauko, Noretron Broadcast, Panasonic Business, Sennheiser, ShowTex, Studiotec, Tele-Tukku, Westridge Audio och Yamaha.

Dörrarna till Jyväskylä Fair, Leonardo Hall i Tammerfors Exhibition and Sports Centre, Turku Fair Center i Åbo och Messukeskus i Helsingfors öppnar klockan 10:00 och stänger klockan 16:30.

Om du är nyfiken på Monitor Roadshow Finland 2018 är du varmt välkommen att besöka mässans hemsida där du kan läsa mer om innehållet och konceptet. För att följa resan genom Finland är det bara att gå in på Facebook och gilla sidan, Monitor Roadshow Finland. Här publiceras såväl foton, som rörliga bilder och intervjuer.

Hemsida

Facebook

Earlier Event: August 27
Shure Nordic Audio Tour, Malmö
Later Event: September 4
DEMO: Sigma FE, Malmö