BRANSCHNYHET: Globecast utser ny Chief Marketing Officer

BRANSCHNYHET: Globecast utser ny Chief Marketing Officer

Juliet Walkers uppdrag blir att bland annat förbättra kundvärdesförslag och driva lönsam intäktstillväxt.

Walker, Globecasts nya Chief Marketing Officer, har 20 års erfarenhet inom sin nuvarande roll och kommer senast från Oordedoo Group. I sitt uppdrag hos sin nya arbetsgivare, utöver ovan nämnda uppdrag, kommer Walker även utveckla företagets service- och produktportföljs mångfald, samt bearbeta såväl nya som redan befintliga marknader där man är aktiv. 

– Vi är övertygade om att Walker kommer leda oss på en väg som kommer erbjuda våra kunder de mest flexibla lösningarna för att leverera media till vilken plattform som helst, vart som helst i världen, säger Globecasts CEO, Philippe Bernard. 

 

BRANSCHNYHET: Tre nya anställningar hos Gearhouse Broadcast

BRANSCHNYHET: Tre nya anställningar hos Gearhouse Broadcast

PRODUKTNYHET: Bose EdgeMax

PRODUKTNYHET: Bose EdgeMax