BRANSCHNYHET: Tre nya anställningar hos Gearhouse Broadcast

BRANSCHNYHET: Tre nya anställningar hos Gearhouse Broadcast

Det rör på sig inom Gearhouse Broadcasts organisation – både i England och i USA. Dels en befordran, dels två strategiska säljpositioner. 

Ed Tischler

Ed Tischler

Ed Tischler, företagets nye Managing Director, ersätter Kevin Moorhouse, som framöver kommer fokusera på sin roll som förvaltningsbolaget Gravity Media Groups Chief Operating Officer (i vilket Gearhouse Broadcast tillhör). I sin nya roll kommer Ed ha ett övergripande ansvar över att företagets projekt, systemintegrationer och rental-divisioner, och rapporterar direkt till Kevin Moorhouse. Tischler har 16 års branscherfarenhet och anslöt sig till Gearhouse 2007.

Företaget är även mitt i en expansion i Nordamerika. Som följd av denna, anställer man Adrina Madatyan som Sales and Business Development Manager och Stan Leshner som Senior Sales Manager. Medan Adrina ansvarar för arbetet på den amerikanska västkusten, är Leshners område östkusten. 

Adrina Madatyan

Adrina Madatyan

Stan Leshner

Stan Leshner

PRODUKTNYHET: Tamron släpper ny telezoom

PRODUKTNYHET: Tamron släpper ny telezoom

BRANSCHNYHET: Globecast utser ny Chief Marketing Officer

BRANSCHNYHET: Globecast utser ny Chief Marketing Officer