BRANSCHNYHET: Tyskt konserthus vinnare i AV Awards

BRANSCHNYHET: Tyskt konserthus vinnare i AV Awards

Lawos medverkan bidragande faktor till utmärkelsen. 

Elbphilharmonie i Hamburg, det i år invigda konserthuset i Hamburg, har fått stående ovationer från musikentusiaster. Nu har man mottagit en formell utmärkelse i och med vinsten i AV Awards kategori Broadcast/Media Project of the Year.

Och en bidragande faktor till denna är bland annat tyska Lawos medverkan, där broadcast-aktören försett konserthuset med sex exemplar av konsolen mc²36 och en omfattande IP-infrastruktur signerad Ravenna-teknologin. Vid mottagandet av priset, var Lawos Director Marketing & Communications, Andreas Hilmer, lyrisk.

– På uppdrag av er, har det har varit en ära att få detta erkännande. Med hela sex Mc²-konsoler i ett milstolpprojekt som detta, nätverksbyggda med Ravenna IP-teknik, erbjuds en enhetlig infrastruktur för både sändnings- och teaterapplikationer.

BRANSCHNYHET: Qvest Media förvärvar HMS Media Solutions

BRANSCHNYHET: Qvest Media förvärvar HMS Media Solutions

BRANSCHNYHET: Danmons utser ny Nordic Business Development Manager

BRANSCHNYHET: Danmons utser ny Nordic Business Development Manager