MONITOR ROADSHOW 2017: Dag 3, Münchenbryggeriet, Stockholm

MONITOR ROADSHOW 2017: Dag 3, Münchenbryggeriet, Stockholm

Det sista stoppet under Monitor Roadshows tredagarsturné 2017 utspelade sig på Münchenbryggeriet i Stockholm. Efter en framgångsrik höst blickar vi nu framåt mot nästa års bravader. 

När klockan väl slog 16:30 torsdagen den 5 oktober, högg det till lite innanför bröstet. Hur kan en vecka passera så snabbt? En oroväckande känsla, som också är vemodig – det här är ju den stora höjdpunkten under året för oss. Dels för möjligheten att träffa åtskilliga kända ansikten, men framför allt att stifta bekantskap med nya.

Vi hoppas även att vi har skapat en solid plattform för branschen att bygga relationer sinsemellan. Att konceptet och formatet känns tryggt, varmt och bekvämt – för såväl besökare som utställare. Men också ett upplägg som genom intressanta seminarier främjar kunskapsspridning och inspiration. Vad vi egentligen vill komma till, är att det ska vara en ren fröjd att ställa ut och gå på mässor. Det är alltid vårt huvudsakliga mål.

Nu när Monitor Roadshow 2017 lagt sig, fortsätter vi arbetet inför det kommande året. Även då ger vi oss ut på en Norrlandsturné och en tur genom landets södra del. Men under tiden är väldigt nyfikna på vad du tyckte om årets höstrunda. Vad vill du ser mer av? Vad vill du se mindre av? Oavsett om det är ris eller ros, är allt välkommet. Din röst är den allra viktigaste komponenten i mässans utveckling.

Avslutningsvis vill vi tacka samtliga besökare, utställare och seminariehållare för en alldeles förträfflig resa och avslutning på Münchenbryggeriet i Stockholm. Nedan följer ett bildgalleri och en kort video genom mässlokalen. 

Vi ses snart igen!

Monitor Roadshow

BRANSCHNYHET: Special-Elektronik AB tecknar distributionsavtal med SpinetiX

BRANSCHNYHET: Special-Elektronik AB tecknar distributionsavtal med SpinetiX

MONITOR ROADSHOW 2017: Dag 2, Eriksbergshallen, Göteborg

MONITOR ROADSHOW 2017: Dag 2, Eriksbergshallen, Göteborg