PRODUKTNYHET: Crestron lanserar ny extender

PRODUKTNYHET: Crestron lanserar ny extender

Kombinerar HDMI- och USB-signaler i en och samma enhet.

Med Crestrons HD-EXT-USB-2000-C kan man förlänga signalkablarna, exempelvis från och till en monitor och USB-kamera vid ett webbmöte. Enheten erbjuder stöd för både HDMI och USB 2.0, RS-232, IR och nätverk, och 4K med HDCP 2.2, skriver man i pressutskicket.

Extendern kommer som ett kit och består av en sändare och en mottagare som kan installeras upp till 100 meter ifrån varandra, och signalerna transporteras över en (1) CAT-kabel med hjälp av HDBaseT-tekniken.

PRIS: EJ FASTSTÄLLT
TILLVERKARE: CRESTRON, WWW.CRESTRON.SE

PRODUKTNYHET: Här är Googles nya AV-kit

PRODUKTNYHET: Här är Googles nya AV-kit

UTE NU: Monitor November (Lagringslösningar)

UTE NU: Monitor November (Lagringslösningar)