BRANSCHNYHET: Vandrarhemskedjan Generator i Stockholm får ny ljudutrustning

BRANSCHNYHET: Vandrarhemskedjan Generator i Stockholm får ny ljudutrustning

 Uppgradering från Yamaha, installerad av Watt & Volt.

Foto: Martin Gustafsson

Vandrarhemskedjan, med säte i tolv europeiska städer, valde Yamaha som varumärket till den nya ljudinstallationen på Torsgatan i Stockholm. Uppgraderingen av utrustningen skedde i två faser, där den första ägde rum på Generators första våning, följt av den nyöppnade tillika tatueringsstudioförsedda baren Hilma.

– Generator ville ha en kostnadseffektivt och förstklassig lösning. Andra vandrarhem i kedjan har andra system, men vi visste att Yamaha skulle tillfredsställa kraven på ett bättre sätt, säger det kontrakterade AV-företaget Watt & Wolts teknikchef Jonas Hamrin i pressutskicket. Det valet baserades på genomgående positiva kommentarer från såväl medarbetare som kunder. 

Medan första våningen bestyckades med produkter i form av MRX7-D, EXI8, VS4, IFS2108, IS1112, IF2208W, IS1118W, XMV8280-D, P5000S och P7000S, blev baren Hilma försedd med VXS8, VXS5, VS4, TF1, P7000S och P2000S. 

 

TEXTKORRIGERING: Hundra år av lagring (Monitor 10-2017)

TEXTKORRIGERING: Hundra år av lagring (Monitor 10-2017)

BRANSCHNYHET: Patrick Tillieux lämnar posten som EVS styrelseordförande

BRANSCHNYHET: Patrick Tillieux lämnar posten som EVS styrelseordförande