BRANSCHNYHET: Århus musikhus gör stort inköp Robe-fixturer

BRANSCHNYHET: Århus musikhus gör stort inköp Robe-fixturer

Innefattar hela 78 exemplar av den tjeckiska tillverkarens senaste fixtur. 

En publikkapacitet på 1 600 personer i den stora salen, gör konsertanläggningen i Århus också till en av Danmarks största. Och det är just i den här salen som man har installerat ett stort antal av Robes LED Wash Beam-fixturer, Spiider. Närmare bestämt 78 exemplar, rör det sig om.

Samtliga fixturer, som är de allra första i anläggningen att vara märkta med den tjeckiska tillverkarens logotyp, levererades av den danska distributören Light Partner. Och enligt Århus musikhus ljusansvarige Ole Nielsen är Robe en tillverkare som omnämns ofta.

– Nuförtiden är det stor efterfrågan på deras produkter, något som vi inte upplevt förrän tre år sedan.

BRANSCHNYHET: TMB utser Atendi till nordisk distributör

BRANSCHNYHET: TMB utser Atendi till nordisk distributör

PRODUKTNYHET: Trippelsläpp i mikrofonväg från Sony

PRODUKTNYHET: Trippelsläpp i mikrofonväg från Sony