BRANSCHNYHET: Scandinavian Photo lanserar nytt koncept och öppnar ny butik

BRANSCHNYHET: Scandinavian Photo lanserar nytt koncept och öppnar ny butik

Målsättningen är att erbjuda en helhetsupplevelse kring foto och film i form av ett upplevelsecenter.

Början på 2018 är tidpunkten då Scandinavian Photo öppnar sin första kompletta flaggskeppsbutik i Sverige, med placering i centrala Stockholm på Vasagatan 16. I samband med öppningen av den nya butiken lanseras även ett helt nytt koncept, både visuellt och innehållsmässigt, skriver man i pressutskicket.

Målsättningen med den nya butiken är enligt företaget att kunna erbjuda en helhetsupplevelse kring foto och film i form av ett upplevelsecenter – som blir den första i sitt slag i Norden.

Lokalen kommer även inrymma fotostudio, ett brett hyrsortiment, printavdelning med eget printlabb, kurs- och föreläsningslokaler, avdelning för pro- och B2B-kunder, serviceavdelning, café samt plats för fotografer att sitta och arbeta. I den nya butiken kommer även SPART, en del av Scandinavian Photo Group, ta plats med eget galleri samt försäljning av moderna posters och signerad fotokonst.

PRODUKTNYHET: DPA förser miniatyr- och headsetmickar med ny teknik

PRODUKTNYHET: DPA förser miniatyr- och headsetmickar med ny teknik

TEXTKORRIGERING: Hundra år av lagring (Monitor 10-2017)

TEXTKORRIGERING: Hundra år av lagring (Monitor 10-2017)