PRODUKTNYHET: Manfrotto lanserar uppföljare till Nitrotech N8

PRODUKTNYHET: Manfrotto lanserar uppföljare till Nitrotech N8

Hanterar nu vikter från fyra och upp till tolv kilogram. 

Känner man till Manfrottos kompakta stativhuvud Nitrotech N8 från tidigare i år, är således dess viktkapacitet på åtta kilogram bekant. Nu ökar man kapaciteten ytterligare genom släppet av huvudet Nitrotech N12, som klarar av vikter från fyra till tolv kilogram. 

N12, som har en höjd på 14,8 centimeter, är bestyckad med en kolvmekanism, som enligt tillverkaren borgar för "exakt och kontinuerlig motvikt", och ett system under namnet Variable Fluid Drag System, med vilket panorering och tilt sägs kunna utföras smidigt. Dessutom ryms 3/8-tums Easy-Link-uttag med antirotation.

Manfrotto introducerar även ett sortiment helt dedikerat området 360 Virtual Reality, som innefattar såväl stativbas som förlängningar, tillbehör och kompletta kit. Beträffande sektionen stativbas, som finns i materialen aluminium och kolfiber, sträcker sig höjderna och vikterna från 40,8 centimeter respektive 0,6 kilogram till 134 cm respektive 2,95 kg. Bland förlängningarna hittar man bommar, med maxhöjder från 80 till 470 cm, och i tillbehörssektionen klämmor och panoramahuvuden. 

PRIS: EJ FASTSTÄLLT
TILLVERKARE: MANFROTTO, WWW.MANFROTTO.SE

PRODUKTNYHET: JMC introducerar två nya enheter för videofångst

PRODUKTNYHET: JMC introducerar två nya enheter för videofångst

PRODUKTNYHET: Här är Googles nya AV-kit

PRODUKTNYHET: Här är Googles nya AV-kit