PRODUKTNYHET: Wisycom introducerar MPR52-ENG Dual Diversity Receiver

PRODUKTNYHET: Wisycom introducerar MPR52-ENG Dual Diversity Receiver

Tvåkanals mottagare framtagen för ENG-applikationer. 

Wisycoms MPR52-ENG, den senaste mottagaren i tillverkarens sortiment, har nu två inbyggda diversitetsmottagare med såväl analoga som digitala utgångar. Och enligt tillverkaren är maskinen försedd med "next generation multiband front-end filtering", då den specar 790 MHz bandbredd i frekvensområdet 470/1 260 MHz. 

Vidare finesser som följer med dosan är DSP-FM för wideband eller narrowband, ställbar via mjukvara som även kan användas för andra kontroller och övervakning. Specifika SAW-filter (Surface Acoustic Wave) finns tillgängliga, exempelvis för frekvenser i USA och Japan, samt en VCO med enligt utsago "extremt låg brusnivå". 

 

Och vid en titt på kontrollpanelen finns bland annat en dedikerad frekvensskanner. 

PRIS: EJ FASTSTÄLLT
TILLVERKARE: WISYCOM, WWW.WISYCOM.COM

NYHET: Sony tillåter bildinsamling i fullformat i Venice

NYHET: Sony tillåter bildinsamling i fullformat i Venice

BRANSCHNYHET: Milab och Pearl återförenas efter 40 år

BRANSCHNYHET: Milab och Pearl återförenas efter 40 år