PRODUKTNYHET: Rotolight avtäcker version två av LED-panelen Anova Pro

PRODUKTNYHET: Rotolight avtäcker version två av LED-panelen Anova Pro

Hävdas vara hela 70 procent ljusstarkare än föregångaren från fjolåret.

Rotolights senaste LED-panel, med det så enkla och raka namnet Anova Pro 2, sägs vara rejält starkare än sitt ett år gamla syskon. Till utseendet verkar de vara helt identiska, men under skalet ryms vad som sägs öka ljusstyrkan med hela 70 procent, skriver man i pressutskicket. 10 700 lux vid knappa enmetersavståndet, närmare bestämt.

Andra funktioner som erbjuds är elektroniskt justerbar färgtemperatur (6 300 till 3 150 K) och är försedd med CineSFX för film- och tv-produktion, som också är bestyckad med Elinchroms mottagare Skyport för trådlös styrning. Slutligen skriver man att energikonsumtionen landar på 72 watt. 

PRIS: 1 625 DOLLAR
TILLVERKARE: ROTOLIGHT, WWW.ROTOLIGHT.COM

REPORTAGE: Arbetet bakom SVT:s julkalender – "Jakten på tidskristallen"

REPORTAGE: Arbetet bakom SVT:s julkalender – "Jakten på tidskristallen"

BRANSCHNYHET: Filminstitutet presenterar jämställdhetsrapport

BRANSCHNYHET: Filminstitutet presenterar jämställdhetsrapport