BRANSCHNYHET: Avid inleder flerårskontrakt med Viacom

BRANSCHNYHET: Avid inleder flerårskontrakt med Viacom

Avtalet hävdas borga för förbättrad produktionsinfrastruktur på ett globalt plan. 

David Kline, Viacom

David Kline, Viacom

Medan Avid för nöjet att förse en av världens största mediekoncerner, Viacom, med lösningar så som MediaCentral-plattformen och Media Composer | Cloud Remote – samtliga ingående i konceptet Avid Everywhere – kommer koncernen enligt pressutskicket dra nytta av denna infrastrukturella omställning på en global nivå. Infrastrukturellt i bemärkelsen att lösningarna sägs bidra med "mer flexibilitet, skalbarhet och virtualiserad produktion" innanför faciliteternas väggar, och globalt i bemärkelsen att Viacom distribuerar innehåll världen över. 

– Avids tillvägagångssätt för företagsövergripande teknikutnyttjande och marknadsledande kreativa lösningar passar våra långsiktiga strategiska mål perfekt, säger Viacoms Chief Technology Officer David Kline. Genom detta avtal kan Viacom öka värdet och fördelarna med våra teknologinvesteringar, vilket är avgörande för dagens snabbt växande marknad.

PRODUKTNYHET: DirectOut presenterar ny konverterare

PRODUKTNYHET: DirectOut presenterar ny konverterare

BRANSCHNYHET: Samsung Electronics under nytt ledarskap

BRANSCHNYHET: Samsung Electronics under nytt ledarskap