PRODUKTNYHET: DirectOut presenterar ny konverterare

PRODUKTNYHET: DirectOut presenterar ny konverterare

Rackenhet skräddarsydd för broadcast, liveändamål och studiobruk konverterar Soundgrid och MADI (AES10). 

128-kanalsmaskinen SG.MADI, som avtäcktes under AES-mässan i New York i år, lyfts fram av tillverkaren som en enhet med enkel manövrering. Framför allt då den snabbt kan anslutas till MADI- och Soundgrid-konsoler och agerar som ett verktyg för övervakning av respektive signaler. Och med nätverksswitchen sägs det vara möjligt att integrera extern utrustning och DAW:ar till en Soundgrid-baserad miljö. 

Vid en blick på hårdvaran hittar vi hörlursport, LED-indikatorer för synk, samplingsnivå och nivåer på frontpanelen, och i aktern två fantommatade mikrofoningångar med ställbar pad, två balanserade line-utgångar (bägge XLR), två RJ45:or och två MADI-portar (valbarar som optical SC, koaxial eller SFP). 

PRIS: 18 800 KRONOR
TILLVERKARE: DIRECTOUT TECHNOLOGIES, WWW.DIRECTOUT.EU

TEST: Sound Devices MixPre-6

TEST: Sound Devices MixPre-6

BRANSCHNYHET: Avid inleder flerårskontrakt med Viacom

BRANSCHNYHET: Avid inleder flerårskontrakt med Viacom