BRANSCHNYHET: Barco inleder strategiskt samarbete

BRANSCHNYHET: Barco inleder strategiskt samarbete

Involverar även China Film, Appotronics och Citicpe.

De tre parter som projektoraktören har inlett samarbete med är China Film, Appotronics och Citicpe, och kommer inledas med start under andra kvartalet 2018. Tillsammans kommer de att fungera som den dedikerade kommersialiseringslösningskanalen för varje företags produkter och tjänster för den

Under den första fasen kommer Barco och Appotronics att samarbeta i försäljningen av eftermonteringsmoduler- och projiceringsutrustning, medan Citicpe och China Film senare under året tillsammans lanserar filmlösningar av premiumklass.

BRANSCHNYHET: Clear-Com utnämner ny Vice President

BRANSCHNYHET: Clear-Com utnämner ny Vice President

BRANSCHNYHET: NEC anställer branschveteran

BRANSCHNYHET: NEC anställer branschveteran