BRANSCHNYHET: d3 technologies byter namn till disguise

BRANSCHNYHET: d3 technologies byter namn till disguise

– Disguise representerar bättre hur vi kan hjälpa dig berätta för din historia.

Valet att byta namn till just disguise bottnar enligt det numera forna d3 technologies i den breda spridning branscher man är aktiva inom. Kort och gott var man på jakt efter ett neutralt företagsnamn som i deras egna ordalag ”fungerar lika väl för ett tekniskt varumärke och för det kulturella varumärket som vi växer in i”.

– Det är öppet – dina idéer och projekt formar hur våra produkter gör en idé till en upplevelse – ditt samarbete driver vad vi gör och hur vi gör det. Disguise representerar bättre hur vi kan hjälpa dig berätta för din historia.

Man försäkrar samtidigt att detta inte kommer bidra med några vidare förändringar, utan lovar samma företagsanda och vision.

PRODUKTNYHET: NewTek lanserar 3P1

PRODUKTNYHET: NewTek lanserar 3P1

BRANSCHNYHET: Clear-Com utnämner ny Vice President

BRANSCHNYHET: Clear-Com utnämner ny Vice President