BRANSCHNYHET: NEC anställer branschveteran

BRANSCHNYHET: NEC anställer branschveteran

Utser Reiner Doetzkies till Director Cinema Business and Technology

Foto: Oscars

Reiner Doetzkies har nyligen av NEC titulerats Director Cinema Business and Technology. Med 20 års erfarenhet inom området kommer Doetzkies nu investera denna i sitt globala arbetsområde, täckande Japan, USA och Europa, som innefattar partnerskap och allianser, industristandarder, relationer, försäljning och marknadsföring.

– Vi är glada över att Reiner ansluter till vårt team, säger NEC:s president och CEO Todd Bouman. Hans djupgående kunskaper och starka nätverk inom bioindustrin kompletterar vår regionala och globala tillväxtstrategi och våra försäljningsplaner på marknaden.

BRANSCHNYHET: Barco inleder strategiskt samarbete

BRANSCHNYHET: Barco inleder strategiskt samarbete

PRODUKTNYHET: AJA Video Systems avtäcker Thunderbolt 3-bestyckade IO IP

PRODUKTNYHET: AJA Video Systems avtäcker Thunderbolt 3-bestyckade IO IP