BRANSCHNYHET: Broadcast Innovation Days till Sverige och Finland

BRANSCHNYHET: Broadcast Innovation Days till Sverige och Finland

Besöker Münchenbryggeriet i Stockholm den 1 februari.

Den 1 februari är det evenemangsdags på Münchenbryggeriet i Stockholm. Det är som så att Broadcast Solutions, en av Europas stora OB-aktörer, arrangerar Broadcast Innovation Days, där strålkastaren riktas mot de senaste innovationerna och trenderna inom live-broadcast. Med sig har man partners i form av Grass Valley, Genelec, ChyronHego, SAM, Satmission, Engström, Streamplay och Phabrix. Arrangören sammanfattar innehållet i pressutskicket enligt följande:

With a mixture of lectures, an exhibition area as well as hands-on demonstrations, visitors will have the chance to learn about Remote Production, IP-technology, HDR and 4K/UHD as well as Immersive Audio, wireless and satellite communication and innovative Broadcast workflows.

Mässan inleds klockan 09:30 och fortskrider fram till 17:30 med bland annat seminarier, paneldiskussioner och mässa med produktvisningar. 

Ett mer detaljerat program publiceras inom kort. För mer information och registrering, klicka här.

TEST: Vi sätter tänderna i Sonys PXW-FS7 II

TEST: Vi sätter tänderna i Sonys PXW-FS7 II

BRANSCHNYHET: EMG utser Axon till strategisk partner

BRANSCHNYHET: EMG utser Axon till strategisk partner