BRANSCHNYHET: Solid State Logic ansluter till Audiotonix Group

BRANSCHNYHET: Solid State Logic ansluter till Audiotonix Group

– För att nå vår fulla potential behöver vi stödet och resurserna från en större grupp. I Audiotonix har vi funnit en partner lika besatt av ljud, utrustning och kundservice som oss, kommenterar SSL:s CEO Antony David. 

Solid State Logic är inte ensamma när de anländer till Audiotonix Group, för här finns redan DiGiCo, DiGiGrid, Calrec och Allen & Heath. Genom att samla världens största mixerbordsaktörer under ett och samma tak, hoppas man som följd skapa enorma synergier.  Och just förvärvet av SSL är lite av en milstolpe, anser Audiotonix CEO James Gordon.

– Med sin gedigna historia och renommé, engagemang och lojala kundbas gör SSL till en given partner. Gruppen som helhet kommer dra nytta av att ha SSL ombord och ger oss en större internationell räckvidd för framtida expandering.

Ett beslut som fattades snabbt av SSL.

ssl_logo.png

– Audiotonix framgångsrika investeringar i och goda omhändertagande av liknande ljudinriktade företag var avgörande för oss i vårt beslutsfattande, kommenterar SSL:s CEO Antony David. Och det var något vi insåg snabbt så fort vi började prata om detta.

BRANSCHNYHET: Dagsljus skiftar lokaler

BRANSCHNYHET: Dagsljus skiftar lokaler

TEST: Vi sätter tänderna i Sonys PXW-FS7 II

TEST: Vi sätter tänderna i Sonys PXW-FS7 II