BRANSCHNYHET. Broadcast Solutions förvärvar Media Online

BRANSCHNYHET. Broadcast Solutions förvärvar Media Online

Fortsätter i egen regi – under samma tak som den tyska OB-aktören.

Anledningen till anslutningen till Broadcast Solutions är att stärka distributören och installatören Media Onlines framtida tillväxt, lyder pressutskicket. Innanför väggarna hos den tyska OB-aktören kommer man fortsätta sitt arbete som förut, att tillhandahålla varumärkena Avid, MOG Technologies, GB Labs, EVS, Rohde & Schwarz, Imagine Communications, Marquis Broadcast, med flera, och bistå med sin expertis kring tillverkare som dessa.

Skillnaden inom organisationen är att företagets Managing Director Marcus Weyrauch nu kommer att arbeta på konsultbasis. 

– Jag ser fram emot att fortsätta arbeta med Media Online och att bidra till företagets framtida framgångar med min erfarenhet och mina idéer, säger Weyrauch. I arbetet kommer jag stötta dels Jens Hoppe och Martin Schwöri, och dels Broadcast Solutions Managing Director Stefan Breder.

– Genom förvärvet av Media Online, välkomnar vi varmt deras erfarna team till vårt, kommenterar Breder. Företaget kompletterar vår portfölj på ett alldeles utmärkt sätt och stärker våra aktiviteter i Tyskland.

UTE NU: Monitor Januari (Ljud)

UTE NU: Monitor Januari (Ljud)

INTERVJU: Axel Adolfsson & Victor Dunerman Daggberg (Three Piece Media Production)

INTERVJU: Axel Adolfsson & Victor Dunerman Daggberg (Three Piece Media Production)