PRODUKTNYHET: Ny switch i Grass Valleys sortiment

PRODUKTNYHET: Ny switch i Grass Valleys sortiment

Dess stöd för vilken SDI/IP-kombination som helst ska underlätta övergången till IP.

GV K-Frame X är Grass Valleys senaste produktionsswitcher, och ska enligt tillverkaren göra övergången till IP mindre knivig. Detta tack vare dess framlyfta mångsidighet att hantera såväl SDI som IP och konfigurationer kombinerande dessa standarder, inkluderat nio mixeffekter som sägs borga för en kreativitetsskjuts. Kort och gott hävdar man att switchen kan är redo att placeras i hjärtat av produktionsmiljön utan några större svårigheter. 

En lite närmare titt på vad den klarar av är okomprimierat och TICO-komprimerat 4K-material och HDR. Och kikar vi en sväng på hårdvaran erbjuds 192 ingångar respektive 96 utgångar, samt möjligheten att kombinera switchen med kontrollytorna Kayenne, Karrera eller GV Korona. 

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: GRASS VALLEY, WWW.GRASSVALLEY.COM

BRANSCHNYHET: Qvest Media väljer Grass Valley för liveproduktionsändamål

BRANSCHNYHET: Qvest Media väljer Grass Valley för liveproduktionsändamål

PRODUKTNYHET: Yamahas MTX-, MRX- och XMV-serie uppdaterade till version 3.2

PRODUKTNYHET: Yamahas MTX-, MRX- och XMV-serie uppdaterade till version 3.2