RETRO: Pro Tools|24 – 24 karats ljudkvalitet (Monitor 1-1998)

RETRO: Pro Tools|24 – 24 karats ljudkvalitet (Monitor 1-1998)

Monitors retroserie blickar tillbaka på tidningens historia genom ett besök i arkivet. I den andra delen gräver vi upp Tomas Johanssons test av Digidesigns intåg i 24-bitarsterritoriet genom Pro Tools|24. 

Pro Tools alla iterationer är i dag oräkneliga. Vad man arbetade med för tjugo år sedan, skiljer sig funktionsmässigt avsevärt från vad som står på arbetsstationerna i dag. Och det är väl det som tjusningen med att göra sådana här tillbakablickar, att se de stora kontrasten och – framför allt – att förhoppningsvis väcka nostalgiminnen hos er. Nu över till Tomas Johanssons genomgång av Pro Tools|24, publicerad i Monitor 1-1998.

BRANSCHNYHET: Imagine Communications utser ny CEO

BRANSCHNYHET: Imagine Communications utser ny CEO

REPORTAGE: Varför rör de stora underhållningsbolagen sig mot hybrida lagringslösningar?

REPORTAGE: Varför rör de stora underhållningsbolagen sig mot hybrida lagringslösningar?