BRANSCHNYHET: Imagine Communications utser ny CEO

BRANSCHNYHET: Imagine Communications utser ny CEO

Ersätter Charlie Vogt som nu tar plats högt upp i moderbolaget The Cores Group. 

Charlie Vogt, som tidigare varit medieföretagets CEO-ansikte, lämnar nu posten, bekräftar man i ett pressutskick. Men överlämnandet till nye CEO:n Tom Cotney innebär inte att Vogt vinkar adjö till Imagine Communications, utan kommer fortfarande röra sig innanför väggarna som Senior Advisor för moderföretaget The Gores Group. Således kommer Vogt och Cotney jobba tätt ihop även i fortsättningen. 

Cotney har 30 års erfarenhet i ryggen och har tidigare titulerats General Manager för IBM:s Communications Sector. Nu axlar han sitt nya uppdrag med ett leende på läpparna.

– Jag är exalterade över möjligheten att leda och ta Imagine till nästa nivå, säger han. Jag kan inte tacka Charlie och företaget i sin helhet för att ha utvecklat det till en av branschens mest långlivade och ledande sådana. 

BRANSCHNYHET: Franskt planetarium först i Europa med 8K

BRANSCHNYHET: Franskt planetarium först i Europa med 8K

RETRO: Pro Tools|24 – 24 karats ljudkvalitet (Monitor 1-1998)

RETRO: Pro Tools|24 – 24 karats ljudkvalitet (Monitor 1-1998)