NAB 2017: Imagine Communications avtäcker Selenio och Selenio One XC

NAB 2017: Imagine Communications avtäcker Selenio och Selenio One XC

Två produkter som fick se sina första solstrålar på NAB i Las Vegas var Imagine Communications Selenio och Selenio One XC. Medan den första är en SMPTE 2110-processor för överföring av media via okomprimerade UHD-signaler, erbjuder den andra en plattform för kodning, transkodning och relaterade processningsmöjligheter. 

Nyttan som Imagine Communications processor Selenio kan göra för produktionsbolag är enligt företaget att ta till vara på de fördelar som IT-baserade infrastrukturer medför. Samtidigt som verksamheten uppgraderas till att leverera bildkvalitet i UHD, berättar man att maskinen reducerar kostnader förknippade med SDI-arbetsflöden och hybridvarianter som SDI-IP, kablage, energikonsumtion och behovet att flytta signaler mellan IP- och SDI-domäner.

Selenio-vågen slutar inte här, utan fortsätter med mjukvarubaserade släppet One XC. Imagine hävdar här att, utöver möjligheterna för kodning, transkodning och processning, öppnar denna "mångfacetterade kompressionsplattform" dörrarna för att leverera fler kanaler i redan existerande distributionssystem.

Pris: Ej fastställt
Tillverkare: Imagine Communications, www.imaginecommunications.com

NAB 2017: Rohde & Schwarz avtäcker Prismon och nya egenskaper hos Venice och THR9

NAB 2017: Rohde & Schwarz avtäcker Prismon och nya egenskaper hos Venice och THR9

NAB 2017: Telos Alliance presenterar kraftfulla ljudprocessorn Omnia Volt

NAB 2017: Telos Alliance presenterar kraftfulla ljudprocessorn Omnia Volt