NAB 2017: LiveU introducerar prestandahöjare till LU600

NAB 2017: LiveU introducerar prestandahöjare till LU600

I LiveU-montern på Las Vegas-mässan NAB visade tillverkaren upp sitt HEVC Pro Card. Detta kort höjer den portabla sändningsenheten LU600:s prestanda genom att integrera maskinen med ett högkvalitativt bildformat.

LiveU berättar att med det nya kortet, HEVC Pro Card, integrerar man burken LU600 med en 4K HEVC/H.265-encoder, med vilken man även hävdar ge användare inom broadcast-branschen möjlighet att nyttja "enastående" video med "extrem" bandbredd, stöd för VR och 360-applikationer, låg strömkonsumtion, kodning i realtid, samt egenskapen Live & Store som sparar ned en kopia av materialet i samband med livesändning.

Samtidigt informerar man att man implementerar HEVC som standard över hela produktlinjen.

Pris: Ej fastställt
Tillverkare: LiveU, www.liveu.tv

NAB 2017: Convergent Design avtäcker recorder/switch-serien Element

NAB 2017: Convergent Design avtäcker recorder/switch-serien Element

NAB 2017: Axon släpper brygga för övergång från SDI till IP

NAB 2017: Axon släpper brygga för övergång från SDI till IP