NAB 2017: Phonak utökar Roger-systemets förmåga med Repeater

NAB 2017: Phonak utökar Roger-systemets förmåga med Repeater

Bland de åtskilliga utställarna på årets NAB i Las Vegas hade även Phonak med sig en nyhet i form av Repeater. Med detta släpp bygger man vidare på in-ear-systemet Roger Earpiece räckvidd. Och som användare – i all oändlighet.

Om man tidigare bekantat sig med Phonaks Roger Earpiece, känner man nog till att in-ear-systemets räckvidd från sändarenheten sträcker sig från 15 till 40 meter. Med hjälp av tillverkarens nya utbyggnadsdosa Repeater kan man få ytterligare 50 till 70 meters räckvidd, det vill säga: från basenhet till Repeater (50 till 70 meter), och sedan från Repeater till Roger Earpiece (ytterligare 15 till 40 meter). 

Tillverkaren berättar även att antalet Repeaters man kan använda sig av i utbyggandet av räckvidden, är obegränsat.

Pris: Ej fastställt
Tillverkare: Phonak, www.phonak-communications.com

NAB 2017: Axia släpper version 2.10 av IP-Audio Driver

NAB 2017: Axia släpper version 2.10 av IP-Audio Driver

NAB 2017: Glensound introducerar Virgil, Vita Plus, Paradiso och Dark 1616M

NAB 2017: Glensound introducerar Virgil, Vita Plus, Paradiso och Dark 1616M