NAB 2017: Sprillans ny konsol från DiGiCO

NAB 2017: Sprillans ny konsol från DiGiCO

I myllret på årets NAB i Las Vegas kan man skåda DiGiCos samtliga konsoler i SD- och S-serien – bland annat SD7, SD11, S21 och S31. Men det mest intressanta tillskottet är helt klart SD-seriens maskin SD12. 

Med SD12 har man enligt pressutskicket fogat samman det bästa från de bägge serierna, som i år finns till besökarnas beskådan på mässgolvet. Maskinen, försedd med två 15-tums touchdisplayer kapabla till en rad funktioner som DiGiCo säger borgar för smidiga och flexibla arbetsflöden, har utrustats med följande: 

72 ingångskanaler, 36 aux/group-bussar, en 12x8-matris, LR/LCR-buss (samtliga med full processing), tolv stereo-FX-units, 16 grafiska eq:s, 119 dynamiska eq:s, 119 multiband-kompressorer och lika många DiGi-TuBes, tolv Control Groups (VCA) och mjukvaran SD Series Stealth Core 2.

Pris: Ej fastställt.
Tillverkare: DiGiCo, www.digico.biz

NAB 2017: Telos Alliance presenterar kraftfulla ljudprocessorn Omnia Volt

NAB 2017: Telos Alliance presenterar kraftfulla ljudprocessorn Omnia Volt

NAB 2017: Convergent Design avtäcker recorder/switch-serien Element

NAB 2017: Convergent Design avtäcker recorder/switch-serien Element