NAB 2017: Telos Alliance presenterar kraftfulla ljudprocessorn Omnia Volt

NAB 2017: Telos Alliance presenterar kraftfulla ljudprocessorn Omnia Volt

Telos Alliance – även moderbolag till varumärkena Telos, Axia, 25-Seven, Acoustic och Minnetonka – slår på stort under årets NAB i Las Vegas med ljudprocessorn Omnia Volt, som enligt företaget inhyser förvånansvärt mycket kraft för att vara en enracksenhet.

Så, vad gömmer sig under den dunkelt svarta skruden? Utöver en av Frank Foti designad next-gen-clipper och dynamik-design framtagen av Cornelius Gould, har man lagt till en räcka inslag som inräknar sex separata AGC-sektioner (ett wide-band, fem multiband), fem tidsjusterade limiter-sektioner (deep bass, warmth och stereo enhancers) och ett gäng presets som man hävdar håller mycket hög kvalitet.

Det inhysta QuickTweak-systemet erbjuder ett lättarbetat set kontroller för snabb åtkomst till dessa presets, samt möjlighet att forma helt egna varianter. 

Slutligen framhäver man Omnia Volt som en flexibel maskin inom broadcast-området, oavsett om det rör sig om DM, AM eller HD/DRM, och kan anpassas för i stort sett vilka behov eller applikationer som helst.

Pris: Ej fastställt
Tillverkare: Telos Alliance, www.telosalliance.com

NAB 2017: Imagine Communications avtäcker Selenio och Selenio One XC

NAB 2017: Imagine Communications avtäcker Selenio och Selenio One XC

NAB 2017: Sprillans ny konsol från DiGiCO

NAB 2017: Sprillans ny konsol från DiGiCO