NAB 2017: Wisycom introducerar två nya wideband-antenner

NAB 2017: Wisycom introducerar två nya wideband-antenner

På plats i soliga Las Vegas och en späckad NAB-mässa lanserade Wisycom två nya, högpresterande wideband-antenner. Både LBN2/LNN2 UHF Wideband Antenna och LBP/LNP Wideband Antenna with Amplifier erbjuder RF-signaler och täcker således ett större område för operatören. 

Den förstnämnda antennen, LBN2/LNN2, är en UHF-variant av typ LPDA (Log Periodic Dipole Array) och fungerar inom frekvensområdet 420 till 1 300 MHz. Den förbättrar dessutom mottagningen genom 6 dBi:s gain med 140 graders strålbredd. Modellen kommer i två versioner, det vill säga LBN2 och LNN2, och särskiljs då LBN2 är försedd med BNC-anslutning, medan LNN2 har en N-anslutning.

Vidare till LBP/LNP finner vi även här antenntypen LPDA, där bägge specas med 20 dB:s RF-signalboost, ett frekvensområde som täcker 435 till 800 MHz, 6 dBi:s gain med 90 graders strålbredd. Här skiljer sig maskinerna anslutningsmässigt ifrån varandra då LBP har BNC (hona) och LNP har N-anslutning (hona).

Pris: Ej fastställt
Tillverkare: Wisycom, www.wisycom.com

NAB 2017: Arris Alexa SXT i trådlös tappning

NAB 2017: Arris Alexa SXT i trådlös tappning

NAB 2017: Axia släpper version 2.10 av IP-Audio Driver

NAB 2017: Axia släpper version 2.10 av IP-Audio Driver