BRANSCHNYHET: Mediatec öppnar kontor i Malmö

BRANSCHNYHET: Mediatec öppnar kontor i Malmö

Hoppas stärka sin position på den skånska, sydsvenska och danska marknaden.

Mediatec, som även finns i Kungälv, Stockholm och Enköping, öppnar nu upp ett kontor i Malmö. För detta har man anställt fyra personer (Jakob Viberg, Kalle Grönvall, Peter Eberyd och Cecilia Rydberg) som kommer att arbeta utifrån det nya sätet. 
– Malmö är en strategiskt viktig region för oss och den ger oss också möjlighet att växa vår marknadsandel på den danska marknaden, där Mediatec sedan länge varit en stor aktör, säger Kenneth Paterson, vd för Mediatec Solutions. 
 

TEST: Nikon KeyMission 360

TEST: Nikon KeyMission 360

PRODUKTNYHET: Maxon Cinema 4D Release 19 snart här

PRODUKTNYHET: Maxon Cinema 4D Release 19 snart här