BRANSCHNYHET: Grass Valley expanderar till Karibien och Sydamerika

BRANSCHNYHET: Grass Valley expanderar till Karibien och Sydamerika

Broadcast-aktören har nyligen anställt fyra personer med syftet att bearbeta marknaden i Karibien och Sydamerika.

Medan Gernando David kommer ansvara för Brasilien, Fernando Manfrini för Mexico och Manuel Martinez för resten av Sydamerika, kommer de arbeta under ledning av Nahuel Villegas. Samtliga har över 20 års erfarenhet från branschen, bland annat under Harris Broadcast Divisions framgångsrika tid i regionen.
– Möjligheten att arbeta med sådana talanger i ett företag som detta var något jag inte kunde tacka nej till, säger Villegas. Jag ser fram emot att fortsätta arbetet med att stärka Grass Valleys närvaro i CALA-regionen.

EVENEMANG: Panasonic Display Roadshow

EVENEMANG: Panasonic Display Roadshow

PRODUKTNYHET: ARRI LMB 4x5

PRODUKTNYHET: ARRI LMB 4x5