BRANSCHNYHET: Special-Elektronik utökar sin personalstyrka

BRANSCHNYHET: Special-Elektronik utökar sin personalstyrka

Anställer Jacob Sernefell som kommer vara stationerad på Malmökontoret och arbeta med försäljning inom privata hem.

Jacob Sernefell har en bakgrund som säljare och kommer senast från sportbranschen. Tidigare var han anställd som säljare hos Malmö HiFi Center och The Rock Hemmabio där han arbetade med försäljning av ljud- och bildprodukter. Han har stor teknikkunskap, framför allt inom bild, och har även erfarenhet av installationer och har flera bildkalibrering-scertifieringar.
– Det känns väldigt spännande och lite pirrigt, så klart, men framför allt kul, säger Jacob. Jag har ju varit kund hos Special-Elektronik i många år och för mig står företaget för hög teknisk kompetens och de arbetar ju med varumärken som är the best of the best på marknaden. De har massor av roliga prylar som jag länge suktat efter att både äga och jobba med, så nu får jag ju verkligen arbeta med min stora hobby. Sen får jag ju applicera det på mina kunder och underlätta deras vardag med produkter och lösningar som är bra för just dem och deras projekt.


 

BRANSCHNYHET: DTS och Prolux inleder samarbete

BRANSCHNYHET: DTS och Prolux inleder samarbete

PRODUKTNYHET: Sony X1000ES

PRODUKTNYHET: Sony X1000ES