PRODUKTNYHET: Sony X1000ES

PRODUKTNYHET: Sony X1000ES

Introducerar ny 4K UHD Blu-ray-spelare, framtagen för custom-installers.

X1000ES är universal och kompatibel med både Ultra HD (UHD) Blu-ray-diskar och videoströmning i 4K UHD och High Dynamic Range (HDR). Spelaren använder en egenutvecklad Precision HD drive som man berättar hjälper till att leverera "konstant prestanda, oberoende av det optiska diskformatet", kompatibelt med DVD Video, DVD Audio, CD och SA-CD, Blu-ray 3D och BD-ROM. Den är även kapabel att läsa video-codecs för strömning av 4K-innehåll från onlinetjänster som Netflix, Amazon Video och YouTube.

Vidare specifikationer är teknik som skalar upp innehåll i 1080p till nära 4K 60p-upplösning. När man spelar upp 4K HDR-innehåll på en 4K SDR-TV använder spelaren en algoritm som reproducerar ljusstyrka och färger för att, som man hävdar, komma så nära originalproduktionen som möjligt.

Ytterligare funktioner som listas är:

  • Dolby Atmos och DTS:X, objektorienterade ljudmottagare.
  • 32-bits processing, DAC-kompatibelt med både native DSD (upp till 11.2 MHz) och LPCM (upp till 192kHz) högupplösta musikfiler.
  • Dubbla HDMI-utgångar med separata ljud- och videosignaler och dess HDMI.
  • IP-kontroll över CAT 5-kabel eller Wi-Fi-nätverk, RS232C tvåvägskontroll och IR-IN.

PRIS: EJ FASTSTÄLLT
TILLVERKARE: SONY, WWW.SONY.PRO.EU

BRANSCHNYHET: Special-Elektronik utökar sin personalstyrka

BRANSCHNYHET: Special-Elektronik utökar sin personalstyrka

REPORTAGE: Abel Gance Napoleon

REPORTAGE: Abel Gance Napoleon