UTE NU: Monitor September (Ljudinstallation)

UTE NU: Monitor September (Ljudinstallation)

Häng bland annat med på ljudinstallationsreportage till Västanå teater i Sunne och Betlehemskyrkan i Göteborg.

Hur löser man komplexa akustiska miljöer? Det kan du läsa om i vårt septembernummer, där vi träffar personerna bakom ljudinstallationerna i den spektakulära Berättarladan i Sunne och Betlehemskyrkan i Göteborg.

Dessutom tar vi en titt på Filmpools nyligen invigda Studio Nord och fortsätter vår bevakning av utvecklingen inom Virtual Reality med ett besök hos London-baserade Inition. På testsidan kan ni läsa om vår upplevelse av Nokia OZO.

PRODUKTNYHET: Azden SGM-250CX [VIDEO]

PRODUKTNYHET: Azden SGM-250CX [VIDEO]

INTERVJU: Martin Malmqvist, Filmgate

INTERVJU: Martin Malmqvist, Filmgate