PRODUKTNYHET: Digigram Audioway Bridge

PRODUKTNYHET: Digigram Audioway Bridge

Släpper allt-i-ett-gateway i syftet att underlätta övergång till IP.

Audioway Bridge är den första produkten i Digigrams nya IP-baserade serie Audioway. Med Bridge hävdar tillverkaren att man skapat en lösning som inte enbart är kostnadsreducerande, utan eliminerar även komplexiteten förknippad med en övergång till IP-ljud.

I korta ordalag beskriver man maskinen som en lättmanövrerad allt-i-ett-gateway mellan legacy-signaler och AoIP-strömningar, och som samtidigt klocksynkar. Styrning sker via en inbäddad routingmatris och protokollet Ember+. Enheten hanterar MADI, AES67, Ravenna, Dante/AES67 och AES/EBU (in/ut). 

Audioway Bridge tillgängliggörs först under kvartal fyra.

PRIS: EJ FASTSTÄLLT
TILLVERKARE: DIGIGRAM, WWW.DIGIGRAM.COM

 

BRANSCHNYHET: Klotz anställer till försäljningsteamet

BRANSCHNYHET: Klotz anställer till försäljningsteamet

BRANSCHNYHET: Elation riktar strålkastarna mot Foreigner

BRANSCHNYHET: Elation riktar strålkastarna mot Foreigner