BRANSCHNYHET: Telegenic installerar Lawo VSM

BRANSCHNYHET: Telegenic installerar Lawo VSM

Omfattande uppdatering av produktionsbolagets OB-buss T5 inkluderar den tyska broadcast-aktörens Virtual Studio Manager. 

Arbetet med installationen av den nya utrustningen i OB-bussen, som är baserad i Atlanta, Georgia, leddes av Telegenics engelska kontors Deputy Head of Audio, Simon Foster, och den amerikanska divisionens Operations Manager, Andrew Wisniewski. Syftet med denna uppgradering var att följa de tekniska specifikationer som används i huvudsätet i England, och på så vis effektivisera arbetet i USA.

Utöver routern Riedel MediorNet, mixerbordet Calrec Brio och intercom-systemet RTS Telex, fyller Lawos Virtual Studio Manager (VSM) rollen som hjärtat i systemet och för samman resterande utrustning.
– Telegenic visste exakt vad de ville uppnå, så konfigurationen var enkel för oss, säger Lawos Barry Revels. Så som Telegenic har utformat sin panellayout visar VSM i sitt esse, och simplifierar samtidigt arbetet.

PRODUKTNYHET: Arri FSND

PRODUKTNYHET: Arri FSND

BRANSCHNYHET: Gearhouse Broadcast gör stor teknikinvestering

BRANSCHNYHET: Gearhouse Broadcast gör stor teknikinvestering