PRODUKTNYHET: Blueshape Splash Two

PRODUKTNYHET: Blueshape Splash Two

Är man sedan tidigare bekant med Blueshapes batteriserie Splash Granite, är tillverkarens nya giv Splash Two igenkännlig. Här erbjuder man även Wi-Fi-anslutning. 

Splash Granite V-lock beskriver man som unik på marknaden, och har en testad och IP65-godkänd tillika vattentät design. Dessa batterier är särskilt lämpliga för utomhusbruk för att driva ljuspaneler, inklusive sådana med hög strömdragning. Den nya Splash-serien är således lätt igenkännlig från sin gröna packning och klistermärke.

Batteriet har nu dessutom Wi-Fi-anslutning som sänder batteridata i realtid där man kan bland annat kolla batteritid, signalstyrka, temperatur, eller använda låsfunktionen, allt det och mer, direkt från din smartphone. Modellerna finns i 100 Wh, 190 Wh och 270 Wh.

PRIS: EJ FASTSTÄLLT
TILLVERKARE: BLUESHAPE, WWW.BLUESHAPE.NET

PRODUKTNYHET: Sony Bravia XE8 & XE9

PRODUKTNYHET: Sony Bravia XE8 & XE9

PRODUKTNYHET: Arri SUP 5.0

PRODUKTNYHET: Arri SUP 5.0