BRANSCHNYHET: Adam Hall Group förstärker Global Business Development-divisionen

BRANSCHNYHET: Adam Hall Group förstärker Global Business Development-divisionen

Alessio Fotis mångåriga erfarenhet från flera av världens hörn anses avgörande för företagets framtida expandering. 

Foti har många år bakom sig inom pro audio-sektorn och har arbetat inom såväl business development som product management och försäljning i både Asien, USA och Europa. Något som divisionen Global Business Developments överhuvud Bodo Falkenfried ser som ytterst tongivande för AHG att stärka sin position på marknaden.
– Som ett snabbt växande och innovativt företag med internationell inriktning kommer Alessio att bidra med omedelbart stöd för att möta kraven för strategisk och operativ affärsutveckling. Hans gedigna kunskap och erfarenhet på internationella marknader och varumärkesutveckling och deras specifika juridiska aspekter kommer att spela en viktig roll för vår fortsatta expansion.

REPORTAGE: Den mörka sidan mot kameran

REPORTAGE: Den mörka sidan mot kameran

BRANSCHNYHET: Italienska NVP utrustar sin OB-buss med teknik från Lawo

BRANSCHNYHET: Italienska NVP utrustar sin OB-buss med teknik från Lawo