PRODUKTNYHET: Teradek Cube & VidiU Pro

PRODUKTNYHET: Teradek Cube & VidiU Pro

Lanserar två streaming-enheter i olika avancerade konfigurationer. 

Cube lyfts fram som en allt-i-ett-lösning för direktuppspelning, iOS-övervakning och "punkt-till-punkt"-broadcasting för SDI- och HDMI-källor. Med denna kan man streama till online-baserade videoplattformar över 2,4/5 GHz 802.11ac Wi-Fi, Ethernet eller 3G/4G-nätverk med hjälp av en mobil hotspot, ett USB-modem eller din dators anslutning till din telefon. Den inkluderar även inbyggd integration med Facebook Live, Youtube Live, Periscope, Ustream, Livestream och Twitch.tv. På anslutningssidan ryms line out och mikrofon.

VidiU Pro är enligt pressreleasen en enklare variant, men levererar ändå sändningskvalitet till flera av kanalerna listade ovanför. Enheten är kapabel att sända live på en eller flera RTMP-plattformar, alternativt Sharelink, och är konfigurerbar på distans. Det är möjligt att lägga till grafik, exempelvis en resultattavla, till strömningen. Om det är inte möjligt att streama på plats, går det att spela in materialet på SD-kort. Installation och realtidsövervakning kan genomföras via VidiU-appen, som är gratis. 

PRIS: EJ FASTSTÄLLT
TILLVERKARE: TERADEK, WWW.TERADEK.COM

PRODUKTNYHET: Nya utrustningsvagnar från Magliner

PRODUKTNYHET: Nya utrustningsvagnar från Magliner

PRODUKTNYHET: Arri FSND

PRODUKTNYHET: Arri FSND