PRODUKTNYHET: Vinten Flowtech 75

PRODUKTNYHET: Vinten Flowtech 75

Introducerar ett helt nytt och unikt kamerastativ-koncept. 

Stativet är uppbyggt utifrån en patenterad profil, framställd i specialvävt kolfiber. Enligt produktbeskrivningen ges en "oöverträffad vridstyvhet, stabilitet, hållbarhet samt gör det otroligt snabb och enkelt att hantera." Samtidigt lovar man en utmärkt kombination tillsammans med "Perfect Balance" Vinten Vision Blue-huvudena. 

Vidare egenskaper hos Flowtech 75 är att varje bens position låses med en (1) låsspak som gör att man ställer upp, justerar och fäller ihop stativet, och gör det betydligt snabbare än tiden det tar med ett traditionellt stativ, hävdar man dessutom. 

Stativet går att använda utan triangel (kapacitet 20 kg, inklusive huvud) och har som standard tre fasta vinklar. Önskar man större variation kan man montera på en mitt-triangel. Slutligen: Under transport hålls benen ihop med hjälp av starka magneter.

Huvudena är tillval som kan köpas separat eller tillsammans i Flowtec 75-paket.

PRIS: 9 540 KRONOR (EXKLUSIVE MOMS OCH KAMERAHUVUD)
TILLVERKARE: VINTEN, WWW.VINTEN.COM

PRODUKTNYHET: AJA Video Systems FS-HDR

PRODUKTNYHET: AJA Video Systems FS-HDR

PRODUKTNYHET: Hasselblad X1D Field Kit

PRODUKTNYHET: Hasselblad X1D Field Kit