BRANSCHNYHET: Sony Professional Solutions i nytt samarbete med UbiCast

BRANSCHNYHET: Sony Professional Solutions i nytt samarbete med UbiCast

Efter Sonys önskan om att bidra till att skapa så goda inlärningsupplevelser för studenter som möjligt – oberoende av undervisningsmiljö.

Sony Professional presenterar ett nytt samarbete med tredjepartspartnern UbiCast, Europas ledande bolag inom föreläsningslösningar. Det nya samarbetet är ett resultat av Sonys önskan om att bidra till att skapa så goda inlärningsupplevelser för studenter som möjligt – oberoende av undervisningsmiljö.

Genom att integrera UbiCast-lösningen i Sonys portfölj får högre utbildningsinstitutioner möjligheten att enkelt ladda upp föreläsningar och presentationer med "slående kvalitet". Lösningen skapar också "större flexibilitet" genom att erbjuda studenter möjligheten att följa föreläsningarna från andra städer utanför undervisningsrummet.

BRANSCHNYHET: Broadcast Solutions anställer ny Sales Manager

BRANSCHNYHET: Broadcast Solutions anställer ny Sales Manager

PRODUKTNYHET: AJA Video Systems FS-HDR

PRODUKTNYHET: AJA Video Systems FS-HDR