PRODUKTNYHET: Rotolight Neo 2 [VIDEO]

PRODUKTNYHET: Rotolight Neo 2 [VIDEO]

Hela 85 procent ljusstarkare än föregångaren, Neo 1. 

Enligt Sonys Jason Lanier är Rotolights LED-ljus för stillbild och rörlig bild, Neo 2, något att räkna med av flera anledningar. Framför allt för dess snabbhet, som han hävdar bidrar till obefintlig förlust av såväl ström som ljus. 

Neo 2 kan användas simultant som modelleringsljus och HSS-blixt, vilket hävdas ge slutartider på 1/8000 med 500 procent blixt-uteffekt. En till finess man trycker på är dess trådlösa blixtmottagare på 2,4 GHz, utvecklad tillsammans med Elinchrom, med vilken man kan styra upp till tio enheter på upp till 200 meters avstånd.

Bakpanelen rymmer skruvreglage för färgjustering och dimmer.

Bakpanelen rymmer skruvreglage för färgjustering och dimmer.

PRIS: 325 DOLLAR
TILLVERKARE: ROTOLIGHT, WWW.ROTOLIGHT.COM

BRANSCHNYHET: Sony går med i AMWA:s styrelse

BRANSCHNYHET: Sony går med i AMWA:s styrelse

BRANSCHNYHET: Broadcast Solutions anställer ny Sales Manager

BRANSCHNYHET: Broadcast Solutions anställer ny Sales Manager