PRODUKTNYHET: Samsung släpper 146-tums MicroLED

PRODUKTNYHET: Samsung släpper 146-tums MicroLED

Modulär tv-skärm "utan gränser".

The Wall lyder produktnamnet till Samsungs stora släpp på skärmfronten under årets upplaga av CES i Las Vegas. Hela 146 tum stor är denna rektangulära MicroLED-skapelse, vars pixlar precis som OLED och plasma är självmitterande, det vill säga att de skapar ljuset på egen hand. Men detta är inte "väggens" starkaste sida, enligt tillverkaren.

Displayen kan, med sin blygsamma startpunkt på 146 tum, byggas ut med ett obegränsat antal skärmar av samma modell – utan att prestandan påverkas. Så, om den enskilda tumstorleken inte räcker till, kan den expanderas i oändliget. 

Priset är i dagsläget inte fastställt.

TILLVERKARE: SAMSUNG, WWW.SAMSUNG.COM

REPORTAGE: Vi träffar Henric Andersson, Enric Production

REPORTAGE: Vi träffar Henric Andersson, Enric Production

NU ÄR DEN HÄR: Panasonic Lumix GH5S

NU ÄR DEN HÄR: Panasonic Lumix GH5S