PRODUKTNYHET: NiSi presenterar nytt ND-filter och filterhållare

PRODUKTNYHET: NiSi presenterar nytt ND-filter och filterhållare

Erbjuder steglös variabel styrka från 1.5 till 5 EV.

Filterhållaren S5

NiSis nya ND-filter, Pro Nano 1.5–5 Stop Enhance ND-Vario är lämpligt för både fotografering och film och har steglös variabel styrka från 1.5 till 5 EV. Graden av densitet, ND-faktorn, styrs genom att vrida på filtret. Filtret är också bestyckat med en nano-beläggning som stöter bort vatten, fett och smuts. Storlekarna som finns att tillgå är 67 mm, 72 mm, 77 mm, 82 mm och 95 mm.

Samtidigt lanserar man filterhållaren S5, tillverkad i aluminiumlegering och har plats för tre filter (två för fyrkantiga 150 mm-filter och ett särskilt för polarisationsfilter). Hållaren är specialanpassad för ultravidvinklar och ingår i filtersystemet NiSi 150 mm och skeppas tillsammans med objektivadapter och ett cirkulärt polarisationsfilter.

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: NISI, EN.NISIFILTERS.COM

BRANSCHNYHET: Chauvet Professional anställer Europoean Sales Director

BRANSCHNYHET: Chauvet Professional anställer Europoean Sales Director

PRODUKTNYHET: Blackmagic Design introducerar nya minikonverterare

PRODUKTNYHET: Blackmagic Design introducerar nya minikonverterare