BRANSCHNYHET: Chauvet Professional anställer Europoean Sales Director

BRANSCHNYHET: Chauvet Professional anställer Europoean Sales Director

Stationeras på ljusexpertens kontor i Paris.

För lite mer än 20 år sedan var Martin Fournier anställd hos en av Chauvets stora konkurrenter, Martin Professional, för att sedan ha spenderat den senaste tiden hos Harman International. Nu, 22 år senare, är hans nya position European Sales Director på Chauvets kontor i Paris.

Företagets Managing Director Michael Brooksbank ser Fournier som en viktig tillgång i flera avseenden.

– Martin för med sig en stor mängd färdigheter och erfarenhet till oss, inkluderat bland annat stor kunskap inom försäljning, distributionskanalshantering och varumärkesutveckling. Men framför allt är hans utomordentliga kundengagemang av stor vikt för oss. 

– Chauvet passar mig som handen i handsken, säger Fournier. Alla här är lika dedikerade till ljusutrustning som jag är. Som en person med stor passion för det här området, uppskattar jag Chauvets filosofi och ansträngningar i deras produktutveckling.

BRANSCHNYHET: Kramer formar allians med Epson

BRANSCHNYHET: Kramer formar allians med Epson

PRODUKTNYHET: NiSi presenterar nytt ND-filter och filterhållare

PRODUKTNYHET: NiSi presenterar nytt ND-filter och filterhållare