PRODUKTNYHET: Crestrons matriser DMPS3-4K-200-C/300-C utgår

PRODUKTNYHET: Crestrons matriser DMPS3-4K-200-C/300-C utgår

Ersätts av DMSP3-4K-250-C-Airmedia och DMPS3-4K-350-C-Airmedia.

250-C

Nu utgår Crestrons matriser DMPS3-4K-200-C och DMPS3-4K-300-C ur sortimentet. Enheterna, framtagna särskilt för mötesrum och utbildningslokaler, ersätts av två maskiner som sägs vara kraftfullare och erbjuder fler funktioner: DMSP3-4K-250-C-Airmedia och DMPS3-4K-350-C-Airmedia (ingångsbilden).

Airmedia möjliggör för deltagarna att presentera sitt material från valfri Wi-Fi-försedd plattform. Inbyggd streamingmottagare finns även med ombord och ett slutsteg på 50 watt har ersatt det tidigare på 40 watt.

På 350-C:s baksida ryms en hel del i anslutningsväg.

Bägge modeller erbjuder upp- och nedskalning för 4K/60 och fullt stöd för HDCP 2.2. På anslutningssidan ryms tre LAN-portar där en port är dedikerad för streaming och AirMedia, en är dedikerad för AV-nätverket och den tredje för företaget eller organisationens nätverk. Enheterna har även PoDM+ för strömförsörjning av HDBaseT-sändare och -mottagare.

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: CRESTRON, WWW.CRESTRON.SE

PRODUKTNYHET: Timecode Systems släpper SyncBac Pro

PRODUKTNYHET: Timecode Systems släpper SyncBac Pro

BRANSCHNYHET: Kramer formar allians med Epson

BRANSCHNYHET: Kramer formar allians med Epson