PRODUKTNYHET: Timecode Systems släpper SyncBac Pro

PRODUKTNYHET: Timecode Systems släpper SyncBac Pro

Inbäddad tidssynkronisering för GoPro Hero6 Black.

Baserat på återkoppling från användare av SyncBac Pro tillsammans med actionkameran för skott från flera vinklar, reduceras den nedlagda tiden i postproduktionen med 85 procent när tidskodssynkroniseringen finns inbäddad redan i det skarpa lägets arbetsflöde, hävdar Timecode Systems vars enhet nu tillgängliggör det flitigt använda branschverktyget även till GoPro Hero6.

Kort och gott: genom att ansluta dosan till GoPro-kamerorna, möjliggör den för att synkronisera tidskoden trådlöst mellan flera källor, då inräknat ljud och bild. På så vis elimineras behovet enligt TS att justera det inspelade innehållet manuellt i efterhand, då allt enligt TS är tajmat och klart direkt på SD-kortet.

Ett välkommet inslag för actionkameraanvändarna, kan vi tro!

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: TIMECODE SYSTEMS, WWW.TIMECODESYSTEMS.COM

REPORTAGE: Vi träffar den världskända spelmakarstudion Avalanche

REPORTAGE: Vi träffar den världskända spelmakarstudion Avalanche

PRODUKTNYHET: Crestrons matriser DMPS3-4K-200-C/300-C utgår

PRODUKTNYHET: Crestrons matriser DMPS3-4K-200-C/300-C utgår