PRODUKTNYHET: Jünger Audio släpper moduler till ljudbearbetningslösningen C8000

PRODUKTNYHET: Jünger Audio släpper moduler till ljudbearbetningslösningen C8000

Framtagna för enkel anslutning till Madi-, Dante- och AES67-kompatibla infrastrukturer. 

C8000

De nya kombinerade AoIP- och Madi-korten C8315- och C8316-korten är alltså exklusivt släppta till den rackbaserade ljudbearbetningslösningen C8000, och förs in i några av de smalare rackfickorna. Tanken med detta, när allt är installerat och klart i stationen, är att förenkla anslutningen till produktionsmiljöer brukande Madi, Dante och AES67.

Bägge erbjuder 64 stycken ingångar och utgångar för Dante-baserade nätverk och kan köras i AES67-kompatibelt läge. Och via ett särskilt hårdvaruläge (1:1) kan de också brygga AoIP och Madi utan att belasta C8000:s ljudbussar. 

Några skillnader mellan modellernas respektive Madi-interface finns det: medan C8315 är försett med BNC, används SFP till C8316. Ytterligare unikt för C8316 är att det den är bestyckad med parallell Madi BNC-utgång.

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: JÜNGER AUDIO, WWW.JUNGER-AUDIO.COM

PRODUKTNYHET: Audac introducerar sin nya mixerförstärkare COM108

PRODUKTNYHET: Audac introducerar sin nya mixerförstärkare COM108

PRODUKTNYHET: Se resultatet av samarbetet mellan SmallHD och Teradek

PRODUKTNYHET: Se resultatet av samarbetet mellan SmallHD och Teradek